středový obrázek

Aktuality

Nabízíme Vám sborník textů z prvního kongresu o Božím milosrdenství

sbornikNabízíme Vám sborník textů z prvního kongresu o Božím milosrdenství, který se konal ve Slavkovicích a v Novém Městě na Moravě v roce 2011 pod heslem: TEĎ JE ČAS MILOSRDENSTVÍ.

V knížce, na více než 100 stránkách najdete texty přednášek a fotografie z kongresu, podnětné k zamyšlení nad Božím milosrdenstvím. Sborník může být vhodným dárkem, pomoci kterého můžete šířit poselství o Božím milosrdenství!

Obsah: Modlitba o světlo Ducha Svatého a pozdrav účastníkům kongresu. (Mons. ThLic. Vojtěch Cikrle, biskup brněnský) • Bůh Marie Magdalské. Bůh proměňuje hříšníky ve svědky milosrdenství. Krize víry – příčina, nebo důsledek popírání hříchu? (Petr Šandera, Th.D., brněnský biskup Církve československé husitské) • Bůh Petra a Jidáše. Jak zacházíme s Božím milosrdenstvím. (MUDr. Viola Svobodová, Hospic sv. Alžběty v Brně) • Bůh svatého Tomáše. (Mons. Josef Hrdlička, pomocný biskup olomoucký) • Bůh svatého Pavla. Milosrdenství a spravedlnost. Čím a kdo nás ospravedlňuje. Spása je dar. Není milosrdenství (jeden z projevů lásky) bez pravdy a spravedlnost bez milosrdenství. (Mons. ThDr. RNDr. Ladislav Hučko, CSc, apoštolský exarcha, generální sekretář ČBK) • Bůh svaté Faustyny. Poselství o Božím milosrdenství na základě zjevení sv. sestry Faustyny Kowalské. Začátek a vývoj úcty, nedorozumění a předsudky. (P. Mgr Wojciech Zubkowicz SAC, koordinátor kongresu o Božím milosrdenství v ČR) • Boží milosrdenství v kontextu druhého příchodu Krista. (Mons. Mgr. Jiří Mikulášek, generální vikář brněnské diecéze) • Boží milosrdenství v čase a prostoru. Milosrdenství a znamení doby. (Ludvik Kolek, komunita Emmanuel) • Boží milosrdenství v učení Jana Pavla II. (Prof. Jan Machniak, Th.D., vedoucí katedry spirituální teologie na Papežské univerzitě Jana Pavla II. v Krakově)

Sborník si můžete objednat na adrese: Otcové pallotini, Jámy 71, 592 32 Jámy, tel. 566 502 855, e-mail: info@slavkovice.cz

Cena není stanovená. Dobrovolný příspěvek na vydávání časopisu „Apoštol Božího milosrdenství“ (účet: 35-6219210237/0100)

otcové pallotini

logo pěší pouť logo kniha milosrdenství

Aktuální číslo Apoštola

obálka časopisu

Puls

podpora pastorace

po najetí
©2009 pallotini.cz